3rd grade Prunedale Elementary Schedule

Time	<u>me</u> <u>Monday</u> <u>Time</u> <u>Tuesday</u> <u>Wednesday</u> <u>Thursday</u>							
	wonday		<u>Tuesuay</u>	weunesuay	<u>inuisuay</u>	<u>Friday</u>		
9:00 -9:30	ZOOM: Advisory (30min)	9:00-9:25	Zoom : SEL with Teacher (25 min)	Zoom : SEL with Teacher (25 min)	Zoom : SEL with Teacher (25 min)	Zoom : SEL with Teacher (25 min)		
10:05- 11:50	PE (30 min) Asynchronous	9:25-10:05	Zoom : Math with Teacher (40 min)	Zoom : Math with Teacher (40 min)	Zoom : Math with Teacher (40 min)	Zoom : Math with Teacher (40 min)		
	ELA:	10:05-10:15	Movement/Break	Movement/Break	Movement/Brea	Movement/Break		
		10:15-11:05	Zoom : ELA with Teacher (50 min)	Zoom : ELA with Teacher (50 min)	Zoom : ELA with Teacher (50 min)	Zoom : ELA with Teacher (50 min)		
		11:05-11:15	Reflection	Reflection	Reflection	Reflection		
		11:15-11:45	Zoom: Designated ELD (30 min)	Zoom: Designated ELD (30 min)	Zoom: Designated ELD (30 min)	Zoom: Designated ELD (30 min)		
1:00- 2:40	Asynchronous Work Math: Freckle (30 min) Math games/facts (30 min)	11:45-12:45	Small Group Instruction/Assements/One to One					
		1:00-2:40	O=SEL(20) ELA(20) O=Independent(reading) (20) O=(Math facts/math games/online (30)=reflection (10)					

Synchronous Learning T-F=155 minutes daily, Mondays= 30 minut Total minutes= 650 weekly	tes	Asynchronous Learning T-F= 100 minutes daily, Mondays= 160 minutes Total minutes= 560 weekly

Total minutes per week 1,250

ELD=120 minutes weekly

Mrs. Stockel's 3rd Grade Schedule									
Time	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday				
8:00-9:00	Organize yo	Organize your area, Chromebook, File box, have yesterday's work in the corner of your table, have your list of questions out, pencil and eraser on the table, and log on 2-3 minutes before 9:00							
9:00-9:45	Advisory Class Instruction with teacher (45min)	Math Instruction with Mrs.Stockel (45min.)							
9:45-10:30	Read to Self	SEL Instruction with Mrs.Stockel (45min.)							
10:30-10:40	(40min.) Math facts (25 min.) Freckle (30min.) Lexia (30min)	Recess(10min.)							
10:40-11:10		ELA-Writing Instruction with Mrs.Stockel (30min)							
11:10-11:40		ELA-Reading Instruction with Mrs.Stockel (30min.)							
11:40-11:55	SEL packet (30 min)	Reflection (10min.)							
11:55-12:25		ELD-Instruction with Mrs.Stockel (30min.)							
12:25-1:10	Lunch								
1:10-2:30	Free Art (30	Work outside of instruction with teacher: Finish daily work (20min.), Math facts (10min), Freckle (10min.), Lexia(10min), Read to Self (20min)							
2:30-3:00	mins)								

Synchronous Learning: T-F=160 minutes daily, Mondays= 45 minutes Total minutes= 685 weekly Asynchronous Learning: T-F= 70 minutes daily, Mondays= 185 minutes Total minutes= 465 weekly Total minutes per week= 1,150

ELD=120 minutes weekly